A 4 legszebb Chesterfield kanapé, amivel feldobhatod az otthonod

Mindenki azt szeretné, ha az otthona több lenne, mint egy egyszerű, személytelen lakás. Amikor először belépünk egy lakásba, azonnal benyomások érnek, amikről következtetünk az ott lakó személyiségére. A lakás stílusa, harmóniája sokat elárul a tulajdonosáról, ezért ha szeretnénk, hogy a lakásunk tükrözzön minket, stílusunkhoz illő bútorokkal, berendezési tárgyakkal rendezzük be az otthonunk. Ha szeretjük az elegáns, értékálló bútorokat, a 18.századból származó Chesterfield kanapékkal nem foghatunk mellé, minden lakásnak különleges hangulatot ad. Nézzünk belőle négyet (ha további inspirációra vágysz, a homebnc.com oldalán még több izgalmas ötletet találhatsz).

1. Bordó Bársony Chesterfield Kanapé

Bordó Bársony Chesterfield Kanapé

Ez a bordó bársony Chesterfield kanapé igazán impozáns darab, a szoba középpontja lesz bárhová is teszed, kiállt a figyelemért. Puha bársony anyaga, magas lekerekített kartámlája még kényelmesebbé teszi az üldögélést benne, annyira, hogy biztosan nem tudsz majd kiszállni belőle jó ideig. Ülő párnái kivehetőek, így, ha valami baleset érné a huzatot, könnyen tisztíttatható. Az ára a hasonló kanapékéhoz képest egész alacsony, így kisebb költségvetésbe is belefér.

2. Klasszikus Barna Chesterfield Kanapé

Klasszikus Barna Chesterfield Kanapé

Az előzőnél kicsit decensebb darab ez a barna Chesterfield kanapé, amely azért is egy remek darab, mert beleillik szinte bármilyen környezetbe, akkor is ha a többi bútordarab nem ebben a stílusban készült. Semleges színe miatt jól illik a naturálisabb otthonokba is de akár merészebb színű bútorok mellett is jól mutat. Mérete miatt pedig az egész család kedvence lesz, amellett, hogy vastag szivacsai miatt nagyon kényelmes is.

3. Időtálló elegancia

Időtálló elegancia

Ez a Viktória Chesterfield kanapé kétségkívül a legelegánsabb vonala a Chesterfield stílusnak, igazi klasszikus darab. Nem illik bele akármilyen környezetben, ha egy ilyen foglal helyet a szobában az egyértelműen determinálja a szoba hangulatát, stílusát, és minden másról elvonja a figyelmet, ezért csakis hasonló bútordarabokkal berendezett szobába érdemes elhelyezni. Az anyagok minősége, megmunkálása, a faragott fa, elegáns, tradicionális megjelenése tiszteletet parancsol, mely árában is tükröződik, de örök darab lesz az egész családnak, ez biztos.

4. Egy különleges darab

Egy különleges darab

Ez a kanapé számtalan Chesterfield bútortervből tartalmaz egy-egy elemet, mely különlegesen szép egyveleget alkot, és bár eléggé meghatározó bútordarab, központi eleme lehet akár egy modernebb letisztultabb bútorokkal berendezett szobának is. Karfája és háttámlája kicsit magasabb a szokásosnál, de pont annyira csak, hogy az ne vegyen el a kényelméből. A polírozott sárgaréz szegecsek egy kis hagyományos eleganciát visznek az amúgy elég modernre sikerült kanapéba, amely csak még inkább emel a kanapé tökéletes stílusán.